Nikolas Lestaeghe, Karlien Torfs & Nicolas Delalieux (K.A.K.)

Moderne dans

Wandel langs utopische schuilplekken, graffiti en sluikafval op zoek naar veiligheid en geluk   Drie bange Belgen interviewen drie bange Oekraïners, één bange sovjet en één bange Wit-Russische dame. Samen zijn dat acht reflecties op de wereld, over de ramp in Tsjernobyl en ideeën rond veiligheid, democratie en geluk. Op een blanco terrein in de stad nemen ze jou mee op een associatieve ... Lees meer

Wandel langs utopische schuilplekken, graffiti en sluikafval op zoek naar veiligheid en geluk  

Drie bange Belgen interviewen drie bange Oekraïners, één bange sovjet en één bange Wit-Russische dame. Samen zijn dat acht reflecties op de wereld, over de ramp in Tsjernobyl en ideeën rond veiligheid, democratie en geluk. Op een blanco terrein in de stad nemen ze jou mee op een associatieve audiotour. Wandel langs utopische schuilplekken, graffiti, sluikafval en een nu nog verlaten dok waar niets kan ontploffen en confituur het op een safe haven doet lijken.

 

Opgelet, dit is een locatieproject! Doe stevige schoenen aan en eventueel warme kledij mocht het koud zijn buiten, bv. een muts of een paraplu. 

Chernobyl Drawings
Toon kaart Kunstencentrum Vooruit
Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000 Gent
za 08/06/19 om 17:30 zo 09/06/19 om 14:00, om 15:30, om 17:00
Kunstencentrum Vooruit
Inschrijven
info@vooruit.be