Neos daguitstap Lapperre en basiliek Koekelberg

De eerste daguitstap met autocar in 2020 gaat naar Groot-Bijgaarden en Koekelberg en dit op dinsdag 10 maart 2020. We vertrekken op de Vinnewegparking om 08.00 u. Voormiddag: op bedrijfsbezoek bij Lapperre te Groot-Bijgaarden: alles over de werking van het gehoor, wat gehoorverlies precies is en wat er aan te doen valt. Tijdens deze voorstelling worden de bezoekers wegwijs gemaakt in de wereld ... Lees meer

De eerste daguitstap met autocar in 2020 gaat naar Groot-Bijgaarden en Koekelberg en dit op dinsdag 10 maart 2020. We vertrekken op de Vinnewegparking om 08.00 u.

Voormiddag: op bedrijfsbezoek bij Lapperre te Groot-Bijgaarden: alles over de werking van het gehoor, wat gehoorverlies precies is en wat er aan te doen valt.
Tijdens deze voorstelling worden de bezoekers wegwijs gemaakt in de wereld van horen en minder goed horen en leren we hoe wij de mensen helpen bij het zoeken naar een persoonlijk aangepaste oplossing.
Er is ook tijd om vragen te beantwoorden als die er na de voorstelling nog zouden zijn.
Het testmoment is tijdens de koffiepauze waarbij 4 mensen tegelijk een korte screeningstest kunnen doen.
Die screening houdt in:
- een korte tonentest
- een versta-test in lawaai
- een vragenlijst die peilt naar de eigen ervaring ivm horen/verstaan
We nemen ruim de tijd om alle mensen die dat wensen, de test te laten uitvoeren. Dus als er 45 mensen zijn, dan duurt de pauze wat langer.
Na de pauze krijgt iedereen zijn ‘rapportje’ en wordt er algemeen uitgelegd hoe de resultaten geïnterpreteerd moeten worden. Dit gebeurt
in groep, maar de resultaten van de individuele personen worden discreet overhandigd, zodat die desgewenst privé gehouden worden!

Onze lunch nemen we in de Colmar Groot Bijgaarden: voorgerechten buffet, keuze vis of vlees, desserten buffet en dranken inbegrepen.

Namiddag: bezoek met gids aan de basiliek van Koekelberg: tijdens de rondleiding in de Basiliek krijgt u meer informatie over haar geschiedenis, haar architect, de gebruikte materialen enz. U krijgt eveneens de kans de fototentoonstelling over het ontstaan van de basiliek te bezoeken, evenals het Museum voor Moderne Religieuze Kunst met werken van o.a. Permeke, Miró, Ensor, enz.. De rondleidingen worden afgesloten met een bezoek aan het panorama en een drankje voor het naar huis gaan.

Inschrijven door storting van 55 euro (kandidaat leden 65 euro) voor 29 februari 2020. Contactpersoon: René Straetmans, rene.straetmans@outlook.com, 0475/62 38 35.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart vertrek parking Vinneweg
Vinneweg
3120 Tremelo
dinsdag 10 maart 2020 van 00:00 tot 23:59
Neos Tremelo-Baal
www.neosvzw.be/tremelo