Musiceerdagen Gent - krokus 2020

Klassieke muziek

De musiceerdagen zijn er voor iedereen die graag muziek maakt! Amaj biedt kinderen en jongeren de gelegenheid om onder professionele begeleiding samen te musiceren met leeftijdgenoten. Kleuters vanaf 4 jaar (*) en kinderen van het eerste en tweede leerjaar ontdekken een symfonisch werk door middel van ateliers muziek, beeld en expressie. Deelnemers van 8 tot 15 jaar brengen de musiceerdagen ... Lees meer

De musiceerdagen zijn er voor iedereen die graag muziek maakt! Amaj biedt kinderen en jongeren de gelegenheid om onder professionele begeleiding samen te musiceren met leeftijdgenoten.

Kleuters vanaf 4 jaar (*) en kinderen van het eerste en tweede leerjaar ontdekken een symfonisch werk door middel van ateliers muziek, beeld en expressie.

Deelnemers van 8 tot 15 jaar brengen de musiceerdagen door in verschillende instrumentale ensembles (strijkers, houtblazers, koperblazers, slagwerk) of koor. Er wordt een indeling gemaakt op basis van leeftijd en niveau en er wordt gemusiceerd onder begeleiding van docenten uit het Symfonieorkest Vlaanderen. We sluiten af met een toonmoment waarop ouders, familie en vrienden van harte welkom zijn.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Groenzaal ( St. Bavo humaniora )
Lange Boomgaardstraat 114
9000 Gent
Van do 27 februari 2020 00:00 tot vr 28 februari 2020 23:59
Amaj vzw
€ 45,0
amaj.vlaanderen/projecten/musiceerdag...
amaj.vlaanderen/projecten/musiceerdag...