Musiceerdagen Antwerpen - krokus 2020

Klassieke muziek

De musiceerdagen zijn er voor iedereen die graag muziek maakt! Vanaf 4 jaar ben je welkom. In ateliers muziek, beeld en expressie gaan we op muzikale ontdekkingstocht door het symfonische repertoire heen. Ben je minstens 8, maar speel je (nog) geen instrument? Dan kan je terecht in het kinder- of jeugdkoor. Om deel te nemen aan het kinderkoor is geen voorkennis vereist. Volg je wel al minstens ... Lees meer

De musiceerdagen zijn er voor iedereen die graag muziek maakt!

Vanaf 4 jaar ben je welkom. In ateliers muziek, beeld en expressie gaan we op muzikale ontdekkingstocht door het symfonische repertoire heen.

Ben je minstens 8, maar speel je (nog) geen instrument? Dan kan je terecht in het kinder- of jeugdkoor. Om deel te nemen aan het kinderkoor is geen voorkennis vereist.

Volg je wel al minstens één jaartje les voor je instrument, dan kan je samen met leeftijdgenoten van hetzelfde muzikale niveau in een heus orkest spelen. In een slotconcert aan het einde van dag twee geven we een demonstratie!

Maak je vooral geen zorgen over je technische bekwaamheid: zowel beginners als gevorderden kunnen een unieke muzikale belevenis verwachten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart deSingel
Desguinlei 25
2000 Antwerpen
di 25 februari 2020 van 09:00 tot 17:00 wo 26 februari 2020 van 09:00 tot 21:00
Amaj vzw
€ 50,0
amaj.vlaanderen/projecten/musiceerdag...
amaj.vlaanderen/projecten/musiceerdag...