Multimove voor 3-8 jarigen

Omnisport en andere

Mogelijk is deze activiteit al gestart. Neem contact op met de organisator voor meer informatie.

Multimove biedt kinderen tussen 3 en 8 jaar een gevarieerd bewegingsprogramma aan waarin de algemene ontwikkeling van vaardigheden centraal staat en waarbij de sporttak niet noodzakelijk herkenbaar is. Tijdens uitdagende bewegingssituaties in de Multimovelessen komen de 12 elementaire bewegingsvaardigheden aan bod. Deze vormen de basis die een kind op jonge leeftijd moet leren om de motoriek ... Lees meer

Multimove biedt kinderen tussen 3 en 8 jaar een gevarieerd bewegingsprogramma aan waarin de algemene ontwikkeling van vaardigheden centraal staat en waarbij de sporttak niet noodzakelijk herkenbaar is.

Tijdens uitdagende bewegingssituaties in de Multimovelessen komen de 12 elementaire bewegingsvaardigheden aan bod. Deze vormen de basis die een kind op jonge leeftijd moet leren om de motoriek te ontwikkelen en te bevorderen. Alle bewegingen die een kind nu en later zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd. Deze bewegings- vaardigheden zijn onmisbaar om op latere leeftijd sportspecifieke vaardigheden te leren.

De volgende 12 bewegingsvaardigheden komen tijdens de lessen aan bod : dribbelen, glijden, heffen en dragen, klimmen, roteren, slaan, springen en landen, trappen, trekken en duwen, vangen en werpen, wandelen en lopen, en zwaaien.

Op woensdag in de sporthal:

15u – 15u45: 3-5 jaar
15u45 - 16u30 : 6-8 jaar

Lesdata:
Ieder woensdag behalve tijdens de vakanties

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Kluisbos
Poletsestraat 69
9690 Kluisbergen
Van 8 mei 2019 tot 26 juni 2019 (wo van 15:00 tot 15:45 van 15:45 tot 16:30,
Dienst Vrije Tijd Kluisbergen
€ 20,0
reservaties.kluisbergen.be