Mozaïek recyclage - Geannuleerd

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Creativiteit

Scherven brengen geluk! Maak kennis met de techniek van mozaïek met recuperatiemateriaal. Spaar de brokken die je maakt en maak er een nieuw geheel van. Nadien kan je eigen ideeën uitwerken zoals bloempotten aankleden, een sierstuk voor de tuin maken, een mozaïek om aan de muur te hangen, een spiegelomlijsting, dienblad, schaal, etc. Scherven brengen geluk! Maak kennis met de techniek van ... Lees meer

Scherven brengen geluk! Maak kennis met de techniek van mozaïek met recuperatiemateriaal. Spaar de brokken die je maakt en maak er een nieuw geheel van. Nadien kan je eigen ideeën uitwerken zoals bloempotten aankleden, een sierstuk voor de tuin maken, een mozaïek om aan de muur te hangen, een spiegelomlijsting, dienblad, schaal, etc.

Scherven brengen geluk! Maak kennis met de techniek van mozaïek met recuperatiemateriaal. Spaar de brokken die je maakt en maak er een nieuw geheel van. Nadien kan je eigen ideeën uitwerken zoals bloempotten aankleden, een sierstuk voor de tuin maken, een mozaïek om aan de muur te hangen, een spiegelomlijsting, dienblad, schaal, etc.

In samenwerking met Lokaal Dienstencentrum 't Fazantenhof

Sofie Baetens
Toon kaart Lokaal Dienstencentrum 't Fazantenhof
Bosdreef 5C
9080 Lochristi
ma 09/03/20 van 09:30 tot 12:00 ma 16/03/20 van 09:30 tot 12:00
Vormingplus Gent-Eeklo
€ 35,0
Inschrijven
info.gent.eeklo@vormingplus.be
09 2242265