Mindfulness meditatie

Zingeving, filosofie en religie

Mindfulness is leven in het nu en de dingen aanvaarden zoals ze zijn, zonder te oordelen. Volledig bewust zijn van alles wat er gaande is in het huidige moment. Door te mediteren ontwikkelen we een heldere, vrolijke en rustige geest en ervaren we innerlijke vrede. We beginnen met een paar losmaakbewegingen om balans te brengen in lichaam en geest, gevolgd door een aantal ademhalingsoefeningen ... Lees meer

Mindfulness is leven in het nu en de dingen aanvaarden zoals ze zijn, zonder te oordelen. Volledig bewust zijn van alles wat er gaande is in het huidige moment. Door te mediteren ontwikkelen we een heldere, vrolijke en rustige geest en ervaren we innerlijke vrede.

We beginnen met een paar losmaakbewegingen om balans te brengen in lichaam en geest, gevolgd door een aantal ademhalingsoefeningen en mantra's. Stiltemomenten worden afgewisseld met zachte bewuste bewegingen. We ronden af met een klankschaal ontspanning. Na de mindfulness meditatie voelen we ons als herboren en kunnen we weer de wereld aan.
The purpose of life is to enjoy every moment.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart 't groen poortje
Sint-Martens-Bodegem 1
1700 Sint-Martens-Bodegem (Dilbeek)
wo 18 september 2019 van 19:00 tot 20:00 wo 30 oktober 2019 van 19:00 tot 20:00 wo 18 december 2019 van 19:00 tot 20:00
't groenpoortje
€ 10,0
info@tgroenpoortje.be
www.tibetaanseyoga.com