Mee opvoeden als grootouder - Volzet

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Opvoeding

Mee opvoeden is alleen leuk én uitdagend. Hoe is het om grootouder te zijn in deze samenleving? Welk type grootouder ben je ? Hoe zorg je voor een goede relatie en communicatie met je (schoon)kind ? Hoe stel je grenzen? Of je je kleinkinderen vaak of af en toe ziet, iedereen wil graag een goede grootouder zijn. Mee opvoeden is alleen leuk én uitdagend. Hoe is het om grootouder te zijn in deze ... Lees meer

Mee opvoeden is alleen leuk én uitdagend. Hoe is het om grootouder te zijn in deze samenleving? Welk type grootouder ben je ? Hoe zorg je voor een goede relatie en communicatie met je (schoon)kind ? Hoe stel je grenzen?

Of je je kleinkinderen vaak of af en toe ziet, iedereen wil graag een goede grootouder zijn. Mee opvoeden is alleen leuk én uitdagend. Hoe is het om grootouder te zijn in deze samenleving? Welk type grootouder ben je ? Hoe zorg je voor een goede relatie en communicatie met je (schoon)kind ? Hoe stel je grenzen? Lieve Jordens is maatschappelijk werker en systeemtherapeut, zij neemt je in deze interactieve vorming mee in haar verhaal, laat je bewust kijken naar je rol als grootouder en geeft je concrete tips om mee aan de slag te gaan.

In samenwerking met Altijd geslaagd Noord-Hageland, GC den Egger

Lieve Jordens
Toon kaart GC den Egger
A. Nihoulstraat 74
3270 Scherpenheuvel
di 08/10/19 van 19:00 tot 21:30 di 22/10/19 van 19:00 tot 21:30
Vormingplus Oost-Brabant
€ 15,0
Inschrijven
info@vormingplusob.be
016/525900