Meditatie als medicijn

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Gezondheid en wellness

Meditatie is zowel een krachtig medicijn voor ziekte als een preventief middel voor burn-out. In deze workshop worden theoretische inzichten afgewisseld met stilte- en meditatiemomenten. We onderzoeken op een leuke, begrijpelijke manier de fysiologische effecten van meditatie op het niveau van cellen, weefsels en organen.   Meditatie heeft een duidelijke invloed op je gezondheid zowel op ... Lees meer

Meditatie is zowel een krachtig medicijn voor ziekte als een preventief middel voor burn-out. In deze workshop worden theoretische inzichten afgewisseld met stilte- en meditatiemomenten. We onderzoeken op een leuke, begrijpelijke manier de fysiologische effecten van meditatie op het niveau van cellen, weefsels en organen.  

Meditatie heeft een duidelijke invloed op je gezondheid zowel op lichamelijk- als geestelijk niveau. Neurowetenschappelijk onderzoek toont aan dat regelmatig mediteren bepaalde hersenfuncties gunstig beïnvloedt. Ook het hormonaal stelsel, de hartfunctie en immuniteit ervaren heilzame effecten. Meditatie is zowel een krachtig medicijn voor ziekte als een preventief middel voor burn-out. In deze workshop worden theoretische inzichten afgewisseld met stilte- en meditatiemomenten. We onderzoeken op een leuke, begrijpelijke manier de fysiologische effecten van meditatie op het niveau van cellen, weefsels en organen.

Georganiseerd door De Wattenfabriek, Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw

Lieven Ostyn
Toon kaart De Wattenfabriek
Solleveld 35
9550 Herzele
di 10/07/18 van 19:00 tot 22:00 woe 11/07/18 van 19:00 tot 22:00 do 12/07/18 van 19:00 tot 22:00
Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw
€ 40,0
Inschrijven
vlad@vormingplus.be
09 330 21 30