Mandala's inkleuren - gezellig samen voor kind en (groot)ouder

Creativiteit

'Mandala' is sanskriet voor 'cirkel'. Het is een geometrisch patroon dat symbool staat voor de kosmos, en het helpt de aandacht te richten naar binnen, naar het centrum. Daarom is het tekenen/kleuren/bekijken van mandala's een bezigheid met diepgaande harmoniserende effecten. Het is vooral ook een leuke creatieve bezigheid, voor iedereen die graag tekent en kleurt, binnen de lijntjes of buiten ... Lees meer

'Mandala' is sanskriet voor 'cirkel'. Het is een geometrisch patroon dat symbool staat voor de kosmos, en het helpt de aandacht te richten naar binnen, naar het centrum. Daarom is het tekenen/kleuren/bekijken van mandala's een bezigheid met diepgaande harmoniserende effecten. Het is vooral ook een leuke creatieve bezigheid, voor iedereen die graag tekent en kleurt, binnen de lijntjes of buiten de lijntjes;-)
Je kan kiezen uit voorgedrukte prenten om in te kleuren of je kan zelf je persoonlijke mandala tekenen, jouw universum met jezelf als centrum. Je krijgt hierbij tips hoe je kan beginnen en hoe je je creativiteit kan laten stromen. Het plezier in het proces is belangrijker dan het resultaat.
Je bent ook zonder (klein)kind van harte welkom.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Dienstencentrum De Reinaert
Kerkham 3D
9070 Destelbergen
woensdag 6 november 2019 van 14:00 tot 16:30
Dienstencentrum De Reinaert Destelbergen
€ 3,0
09 218 03 13
activiteitenldc@ocmw-destelbergen.be