Magentareeks

Opvoeding

Mogelijk is deze activiteit al gestart. Neem contact op met de organisator voor meer informatie.

Magenta is een aanbod voor ouders van kinderen die extra zorg vragen. Het vinden van een goede zorg-werk-leven balans is voor ouders niet altijd gemakkelijk. In een reeks van 4 workshops met andere ouders van kinderen tussen 0 en 14 jaar bieden we een waaier aan praktische informatie en inzichten vanuit time management om adem te krijgen in de drukte van alle dag. We bekijken ook het proces ... Lees meer

Magenta is een aanbod voor ouders van kinderen die extra zorg vragen. Het vinden van een goede zorg-werk-leven balans is voor ouders niet altijd gemakkelijk.

In een reeks van 4 workshops met andere ouders van kinderen tussen 0 en 14 jaar bieden we een waaier aan praktische informatie en inzichten vanuit time management om adem te krijgen in de drukte van alle dag. We bekijken ook het proces van zorg delen met anderen en praktische handvaten voor overleg met professionelen.

Het programma wordt begeleid door ouders die zelf een zorgenkind hebben. Ons vertrekpunt is dat elk gezin anders is en dat elke ouder/ouderpaar eigen keuzes maakt. We merken wel elke keer hoe ouders inspiratie opdoen tijdens de workshops, leren van elkaar, deugd hebben van herkenbare voorbeelden te horen en elkaar met een half woord verstaan. Ook 'De roze kaart', een overzicht van alle nuttige informatie is voor veel ouders een welgekomen hulp.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart LM Zorgshop
Brugstraat 2
9230 Wetteren
Van 22 oktober 2018 tot 3 december 2019 (ma van 19:30 tot 22:00,
LM Oost-Vlaanderen
gratis
info.ov@lm.be
09 223 19 76
www.lm.be/Oost-Vlaanderen/Agenda/Page...