Loopbaanopstelling: een systemische kijk op jouw loopbaanvraag

Persoon en relaties

Een loopbaanopstelling is een snelle en doeltreffende manier om weer een heldere blik te krijgen. Je zet alles eens op een rijtje: je collega’s, je bedrijf en klanten, je familie… Elk deel wordt voorgesteld door een persoon in de ruimte. Door deze personen een plaats te geven en vervolgens te gaan verplaatsen kan je de achterliggende patronen létterlijk zien. Je leert afstand nemen en jouw ... Lees meer

Een loopbaanopstelling is een snelle en doeltreffende manier om weer een heldere blik te krijgen. Je zet alles eens op een rijtje: je collega’s, je bedrijf en klanten, je familie… Elk deel wordt voorgesteld door een persoon in de ruimte. Door deze personen een plaats te geven en vervolgens te gaan verplaatsen kan je de achterliggende patronen létterlijk zien.

Je leert afstand nemen en jouw situatie bekijken als buitenstaander. Op die manier krijg je inzicht en kom je tot oplossingen die je voordien simpelweg niet zag. Aan het einde van de workshop heb je veel meer duidelijkheid in je situatie en rust om keuzes te maken.

De loopbaanopstelling gaat door in een kleine groep onder leiding van Jo Lefevere, ervaren systeemcoach en docent aan de Artevelde Hogeschool. Alle deelnemers zijn eens inbrenger en representant. Een unieke ervaring!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart NextStep coaching
Rood Beeldekenstraat 23
9820 Bottelare (Merelbeke)
zaterdag 14 december 2019 van 14:00 tot 17:00
NextStep coaching
€ 135,0
www.nextstepcoaching.be/loopbaancoach...