Lieve Blancquaert - Circle of Life

Tekst en muziektheater

De voorstelling brengt de drie grote levensverhalen samen op een nieuwe, verrassende manier. Hoe de wereld zijn kinderen verwelkomt, hoe en waarom we ons met elkaar verbinden en ten slotte hoe de wereld afscheid neemt. Het wordt een uniek multi-mediaal verhaal over de mens en deze wereld. ‘Circle of Life’ is het sluitstuk van Lieve Blancquaerts wereldwijde zoektocht naar de mens en zijn ... Lees meer

De voorstelling brengt de drie grote levensverhalen samen op een nieuwe, verrassende manier. Hoe de wereld zijn kinderen verwelkomt, hoe en waarom we ons met elkaar verbinden en ten slotte hoe de wereld afscheid neemt. Het wordt een uniek multi-mediaal verhaal over de mens en deze wereld.


‘Circle of Life’ is het sluitstuk van Lieve Blancquaerts wereldwijde zoektocht naar de mens en zijn rituelen, tradities en gebruiken, bij de meest universele momenten van geboorte, liefde en dood.

Lieve Blancquaert werkte jaren aan haar uitzonderlijke projecten ‘Birth Day’, ‘Wedding Day’ en ‘Last Days’, die successen waren zowel op televisie als in boekvorm. Geboorte, liefde en dood, de grote momenten uit het leven, zijn universeel. En toch altijd uniek.

‘Circle of Life’ brengt de drie grote levensverhalen samen op een nieuwe, verrassende manier. Hoe de wereld zijn kinderen verwelkomt, hoe en waarom we ons met elkaar verbinden en ten slotte hoe de wereld afscheid neemt. Samen wordt het een uniek multi-mediaal verhaal over de mens en deze wereld. Wat ons verenigt, en apart maakt.

Een onvergetelijke reis doorheen de wereld en zijn bewoners, door de bijzondere ogen van een uitzonderlijke reizigster.

Lieve Blancquaert - Circle of Life
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
zaterdag 23 mei 2020om 20:15
cultuurcentrum Merksem
€ 16,0
Inschrijven
www.ccmerksem.be/nl/event/59549/circl...