lezing door Harry De Paepe

Literatuur

Waarom moet je als parlementslid goed kunnen rennen? En waarom is God een stoffige Engelsman? Geschiedenisleraar Harry De Paepe volgt de Britse politiek op de voet en schrijft regelmatig bijdrages voor Knack Magazine en het VRT nieuws. Hoe raakten de Engelsen zo verslingerd aan thee? Wat is het geheim van hun aparte humor? Hoe ontstond het kampioenschap schenen schoppen? Waarom moet je als ... Lees meer

Waarom moet je als parlementslid goed kunnen rennen? En waarom is God een stoffige Engelsman? Geschiedenisleraar Harry De Paepe volgt de Britse politiek op de voet en schrijft regelmatig bijdrages voor Knack Magazine en het VRT nieuws.

Hoe raakten de Engelsen zo verslingerd aan thee? Wat is het geheim van hun aparte humor? Hoe ontstond het kampioenschap schenen schoppen? Waarom moet je als parlementslid goed kunnen rennen? En waarom is God een stoffige Engelsman? Geschiedenisleraar Harry De Paepe volgt de Britse politiek op de voet en schrijft regelmatig bijdrages voor Knack Magazine en het VRT nieuws. Samen met Flip Feyten schreef hij het boek Stiff Upper Lips en tijdens deze lezing krijg je eindelijk een antwoord op al die vragen!

Stiff Upper Lips
Bibliotheek Driehoek
Driehoekstraat 43
2180 Ekeren
donderdag 15 november 2018om 20:00
252 CC
€ 2,0
Inschrijven
www.252cc.be/nl/event/50399/lezing-do...