Lezing : Bescherming en versterking van de aura

Persoon en relaties

interactieve avond met oefeningetjes Alle levende wezens dragen een energielichaam om zich heen. Dit lichaam kan op allerlei manieren beschadigd, vervuild of verstoord raken. Dus deze avond kijken we naar het ontstaan van deze verzwakkingen en ook naar de mogelijkheden die er zijn om dit te herstellen. Het effect van deze beschadigingen wordt aan de hand van zeer praktische voorbeelden getoond ... Lees meer

interactieve avond met oefeningetjes

Alle levende wezens dragen een energielichaam om zich heen.
Dit lichaam kan op allerlei manieren beschadigd, vervuild of verstoord raken.

Dus deze avond kijken we naar het ontstaan van deze verzwakkingen en ook naar de mogelijkheden die er zijn om dit te herstellen.

Het effect van deze beschadigingen wordt aan de hand van zeer praktische voorbeelden getoond en ook wat er gebeurt, wanneer het herstel begint.

We doen een aantal praktische oefeningen en krijgen ook een handvol tips mee, om direct thuis aan de slag te kunnen.Door Ronald van de Peppel

Ronald van de Peppel is één van de grondleggers van de Reiki in West Europa. Hij heeft veel geleerd van Phyllis Lei Furemoto, de grootmeester, en ook training gekregen van Paul Mitchell, leerling van Hawayo Takata.
De klassen worden gegeven met veel humor en toch met diepte van de jarenlange waarneming van menselijke groei, heling en waardevervulling.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Valaarhof
Letterkundestraat 133
2610 Wilrijk
donderdag 22 augustus 2019 van 20:00 tot 22:30
De kleine bron
€ 11,0
info@dekleinebron.be
0486 20 19 26
www.dekleinebron.be/index.php?page=de...