Leer- en beleeftentoonstelling Bezoekerscentrum Vlaams Parlement

Samenleving

In het Bezoekerscentrum Vlaams Parlement beleef je de Vlaamse democratie van op de eerste rij. Létterlijk, want het Bezoekerscentrum is gevestigd in de historische lokettenzaal van het Vlaams Parlement, in hartje Brussel. Maak kennis met de 124 Vlaamse volksvertegenwoordigers en ervaar van binnenuit hoe onze democratie werkt. Denk samen met anderen na over actuele problemen en merk hoe lastig ... Lees meer

In het Bezoekerscentrum Vlaams Parlement beleef je de Vlaamse democratie van op de eerste rij. Létterlijk, want het Bezoekerscentrum is gevestigd in de historische lokettenzaal van het Vlaams Parlement, in hartje Brussel.

Maak kennis met de 124 Vlaamse volksvertegenwoordigers en ervaar van binnenuit hoe onze democratie werkt. Denk samen met anderen na over actuele problemen en merk hoe lastig het kan zijn om het eens te raken. Ontdek hoe ook jij een steentje kan bijdragen aan een meer democratische samenleving. Daarnaast leer je waarom Vlaanderen over een eigen parlement beschikt.

Het Bezoekerscentrum is speels en interactief. Filmpjes, animaties, 3D-voorstellingen, spelletjes en een heus halfrond zorgen voor een boeiende, afwisselende en meeslepende ervaring.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bezoekerscentrum Vlaams Parlement
Ijzerenkruisstraat 99
1000 Brussel
Vlaams Parlement
gratis
bezoekerscentrum@vlaamsparlement.be
+32 2 552 46 11
bezoekerscentrum.vlaamsparlement.be