KUNSTLOOV

Kunst en kunsteducatie

Atletiek, wandelen en fietsen

Je kent de kunstroutes van cc de borre ongetwijfeld nog. De komende editie landen we in de deelgemeente Lovenjoel. Gedurende twee weekends in de lente van 2018 kan je kunst beleven. Ook deze kunstroute wordt een mix van rijke kunstzinnige ontmoetingen en verwonderlijke natuurontdekkingen! KUNSTLOOV de lente kriebelt de boom ontwaakt kunstige handen krijgen blaadjes. KUNSTLOOV is een bijzondere ... Lees meer

Je kent de kunstroutes van cc de borre ongetwijfeld nog. De komende editie landen we in de deelgemeente Lovenjoel. Gedurende twee weekends in de lente van 2018 kan je kunst beleven. Ook deze kunstroute wordt een mix van rijke kunstzinnige ontmoetingen en verwonderlijke natuurontdekkingen!

KUNSTLOOV
de lente kriebelt

de boom ontwaakt

kunstige handen krijgen blaadjes.KUNSTLOOV is een bijzondere KUNSTWANDELING in het Groot en Klein Park in Lovenjoel. KUNSTLOOV is een boeiende ontmoeting tussen kunst, natuur én erfgoed.


Op zaterdag 11 en zondag 12 mei, zaterdag 18 en zondag 19 mei,

telkens van 14.00 u tot 18.00 u ben je van harte welkom bij KUNSTLOOV.


Op mooie locaties in en rond het Park van Lovenjoel: op bijzondere erfgoedlocaties, in weelderige tuinen, aan mooie vijvers, in ateliers in een prachtige schuur en in een schitterende parkomgeving, kan je het werk bewonderen van kunstenaars van heinde en verre. Laat je charmeren door de schoonheid van de natuur in het park, bewonder de indrukwekkende locaties en laat je overdonderen door de diverse, soms eerder subtiele, kunstwerken op deze wandeling.

KUNSTLOOV
op locatie (nog onbekend)
za 11 mei 2019om 14:00zo 12 mei 2019om 14:00za 18 mei 2019om 14:00zo 19 mei 2019om 14:00
cc de borre
gratis
www.ccdeborre.be/nl/voorstelling/821/...