Kunstgeschiedenis

Meerdere kunstvormen

We hebben weer gekozen voor een grote variatie aan thema’s in onze cursus kunst-geschiedenis. Veertien thema’s waarbij zowel oude als nieuwe kunst aan bod komen. Naast de schilder- en de beeldhouwkunst belichten we zeker ook de decoratieve kunsten en zelfs de bouwkunst. Gedurende het jaar worden meerdere dagtochten naar musea in binnen- en buitenland aangeboden en zijn er twee meerdaagse ... Lees meer

We hebben weer gekozen voor een grote variatie aan thema’s in onze cursus kunst-geschiedenis. Veertien thema’s waarbij zowel oude als nieuwe kunst aan bod komen. Naast de schilder- en de beeldhouwkunst belichten we zeker ook de decoratieve kunsten en zelfs de bouwkunst.
Gedurende het jaar worden meerdere dagtochten naar musea in binnen- en buitenland aangeboden en zijn er twee meerdaagse kunstreizen naar Europese steden en landen. Dit is een extra aanbod.
Het programma omvat deze veertien thema’s: een kwestie van smaak, kunst als religie, Monet en het licht, in stijl en modern, harmonie van vorm en kleur, schilderijen van Niks, een kerstverhaal, monsters en gedrochten, de sierlijke lijn, de winkel van Oldenburg, verlichte geesten, Olympische goden en helden, kunst is moraal en juiste proporties.
Docent Ruud Ringers

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultureel Centrum Baarle
Pastoor De Katerstraat 5
2387 Baarle-Hertog
Van di 5 november 2019 13:30 tot di 18 februari 2020 15:30
Cultureel Centrum Baarle
€ 180,0
www.ccbaarle.org
info@ccbaarle.org
014699326