Kracht kiezen boven eenzaamheid - Geannuleerd

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Persoon en relaties

Eenzaamheid is een menselijk gevoel waar iedereen vroeg of laat wel eens mee te maken krijgt. Een gevoel dat energie vreet en zelfs mensen ziek kan maken. Gelukkig bestaat er een manier om met dit gevoel van eenzaamheid om te gaan. In deze cursus leer je stapsgewijs wat daarvoor nodig is. Een aanzet om kracht te vinden in jezelf om zo ook gevoelens van eenzaamheid te dragen en te voorkomen. ... Lees meer

Eenzaamheid is een menselijk gevoel waar iedereen vroeg of laat wel eens mee te maken krijgt. Een gevoel dat energie vreet en zelfs mensen ziek kan maken. Gelukkig bestaat er een manier om met dit gevoel van eenzaamheid om te gaan. In deze cursus leer je stapsgewijs wat daarvoor nodig is. Een aanzet om kracht te vinden in jezelf om zo ook gevoelens van eenzaamheid te dragen en te voorkomen.

Vormingplus beslist om al haar activiteiten vanaf vanavond 12/3 tot en met ma 19/4 te annuleren wegens het Corona virus. Het onthaal contacteert alle deelnemers per mail/telefonisch.  Het (overige) inschrijvingsgeld wordt terugbetaald.  Eenzaamheid is een menselijk gevoel waar iedereen vroeg of laat wel eens mee te maken krijgt. Het is een gevoel dat energie vreet en zelfs mensen ziek kan maken. Gelukkig bestaat er een manier om met dit gevoel van eenzaamheid om te gaan. In deze cursus leer je stapsgewijs wat daarvoor nodig is. Het is een aanzet om kracht te vinden in jezelf om zo ook gevoelens van eenzaamheid te dragen en te voorkomen.

In samenwerking met Lokaal Dienstencentrum De Merelaar, PRH Persoonlijkheid en Relaties vzw

Olga Snoeks
Toon kaart Lokaal Dienstencentrum De Merelaar
Poelstraat 37
9820 Merelbeke
ma 23/03/20 van 09:15 tot 12:30 ma 30/03/20 van 09:15 tot 12:30
Vormingplus Gent-Eeklo
€ 53,0
Inschrijven
info.gent.eeklo@vormingplus.be
09 2242265