Kookcursus - Serge Koether

Voeding

Na een geslaagde lessenreeks vorig jaar, gaan we dit jaar weer aan de slag met chef Serge Koether. Op 20 en 27 april 2020 roert de leraar van de Hotelschool Kortrijk weer in de potten. Op 20 april leren we Snel en Trendy koken (met o.a. zeebaarsfilet en portpeertjes…). De tweede kook-dag toveren we met asperges. Ingelegd, geroosterd, in een stoofpotje of risotto. Kortom allemaal asperges. Lees meer

Na een geslaagde lessenreeks vorig jaar, gaan we dit jaar weer aan de slag met chef Serge Koether. Op 20 en 27 april 2020 roert de leraar van de Hotelschool Kortrijk weer in de potten. Op 20 april leren we Snel en Trendy koken (met o.a. zeebaarsfilet en portpeertjes…). De tweede kook-dag toveren we met asperges. Ingelegd, geroosterd, in een stoofpotje of risotto. Kortom allemaal asperges.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6
8530 Harelbeke
ma 20 april 2020 van 19:00 tot 22:00 ma 27 april 2020 van 19:00 tot 22:00
CC het SPOOR Harelbeke
€ 60,0
webshop.harelbeke.be/Activities/Detai...
tickets@cchetspoor.be
056 733 420