Koken volgens de seizoenen - lente/zomer

Voeding

Deze workshop bestaat uit één les: 12 maart 2020 Tijdens deze herfst-, winter- en lenteworkshops staan de seizoenen centraal. Het lijkt zo gewoon om elk moment van het jaar alles te kunnen kopen waar we zin in hebben. Vroeger was het simpel. Er waren geen aardbeien, kersen of bramen in de winter. Voor de komkommer, tomaten en paprika moest je gewoon geduld hebben. Kiezen voor seizoensgroenten ... Lees meer

Deze workshop bestaat uit één les: 12 maart 2020

Tijdens deze herfst-, winter- en lenteworkshops staan de seizoenen centraal.
Het lijkt zo gewoon om elk moment van het jaar alles te kunnen kopen waar we zin in hebben. Vroeger was het simpel. Er waren geen aardbeien, kersen of bramen in de winter. Voor de komkommer, tomaten en paprika moest je gewoon geduld hebben. Kiezen voor seizoensgroenten is nochtans zo gek nog niet. Je komt te weten wat hun voordelen zijn én hoe lekker en creatief je ermee aan de slag kan!

i.s.m. Vormingplus

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Gemeenschapscentrum de Nieuwe Ark
Kerkstraat 34
2870 Ruisbroek (Puurs-Sint-Amands)
donderdag 12 maart 2020 van 19:00 tot 22:00
cc Binder Puurs
€ 25,0
webshoppuurs.recreatex.be/Activities/...
vrijetijdsloket@puursam.be
032032705