Koken met restjes

Milieu en natuur

Wist je dat zowat 30 tot 50 procent van het voedsel dat wereldwijd geproduceerd wordt, in de vuilnisbak belandt? Mensen interpreteren de houdbaarheidsdatum vaak niet correct, weten niet wat er in hun koelkast ligt of weten niet hoe ze restjes tot lekkernijen kunnen verwerken. Tijdens deze voordracht krijg je handige tips en recepten om verspilling te voorkomen Lees meer

Wist je dat zowat 30 tot 50 procent van het voedsel dat wereldwijd geproduceerd wordt, in de vuilnisbak belandt? Mensen interpreteren de houdbaarheidsdatum vaak niet correct, weten niet wat er in hun koelkast ligt of weten niet hoe ze restjes tot lekkernijen kunnen verwerken. Tijdens deze voordracht krijg je handige tips en recepten om verspilling te voorkomen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart GC Colomba
Wijngaardstraat 1
3070 Kortenberg
woensdag 18 september 2019 van 19:30 tot 22:00
Velt Midden-Brabant
€ 3,0