KOERSinhuis

Geschiedenis

In tijden waar afstand bewaren meer dan ooit belangrijk is en iedereen opgeroepen wordt om thuis te blijven, gaat het museum op zoek naar manieren om (de) KOERS toch in huis te halen. Omdat KOERS haar publiek en de koersfans niet in de steek wil laten, wordt tijdens de tijdelijke sluiting van het museum elke dag een uniek object uit de rijke KOERScollectie in de kijker geplaatst. Dagelijks ... Lees meer

In tijden waar afstand bewaren meer dan ooit belangrijk is en iedereen opgeroepen wordt om thuis te blijven, gaat het museum op zoek naar manieren om (de) KOERS toch in huis te halen.

Omdat KOERS haar publiek en de koersfans niet in de steek wil laten, wordt tijdens de tijdelijke sluiting van het museum elke dag een uniek object uit de rijke KOERScollectie in de kijker geplaatst. Dagelijks verschijnen hier twee verhalen uit Het Mooiste van KOERS.

De KOERScollectie bevat heel wat historische affiches. Wij zetten ze om naar kleurplaten zodat je er zelf creatief mee aan de slag kunt gaan. Op regelmatige basis worden er enkele nieuwe toegevoegd. Geef jij samen met ons kleur aan onze collectie?

Op regelmatige basis verkennen de museummedewerkers een onderwerp dat direct of indirect gelinkt is aan het wielrennen. Onder de noemer "De uitsmijter" worden verschillende initiatieven gebundeld waarin een specifiek thema wordt uitgediept.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart KOERS. Museum van de Wielersport
Polenplein 15
8800 Roeselare
KOERS. Museum van de Wielersport
gratis
koersmuseum.be/nl/koersinhuis