Kinderkookworkshop - Lekker griezelen

Voeding

‘Lekker griezelen’ is een kookworkshop voor kinderen van 3 tot 8 jaar. We maken heksensoep, zoete pompoenpannenkoekjes en paddenstoelentaartjes. Voor we beginnen aan het Halloweenbuffet maken we samen met een natuurgids een kleine griezelwandeling in het domein Vyncke-Bovyn. P.s. Het wordt natuurlijk nooit echt griezelig. We houden het bij 'gezellig griezelen'. Begeleiders kunnen meekoken, ... Lees meer

‘Lekker griezelen’ is een kookworkshop voor kinderen van 3 tot 8 jaar. We maken heksensoep, zoete pompoenpannenkoekjes en paddenstoelentaartjes. Voor we beginnen aan het Halloweenbuffet maken we samen met een natuurgids een kleine griezelwandeling in het domein Vyncke-Bovyn.
P.s. Het wordt natuurlijk nooit echt griezelig. We houden het bij 'gezellig griezelen'.

Begeleiders kunnen meekoken, tijdens de workshop genieten van een drankje en een stuk taart of de kinderen brengen en ophalen.

We gebruiken ingrediënten uit de buurtmoestuin van het domein Vyncke-Bovyn, de andere ingrediënten zijn biologisch en/of lokaal geproduceerd.

PRAKTISCH
- Voor kinderen van 3 tot 8 jaar
- Deelnemen aan de workshop kost € 20 voor een kind (inbegrepen: welkomsdrankje, vieruurtje en drankje). Begeleiders die meekoken en -eten betalen € 5.
- Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Stuur hiervoor een mailtje naar info@kookanje.be.
- De workshop gaat door in Villa Ooievaar, Botestraat 131 - 133, Wondelgem

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Villa Ooievaar
Botestraat 131 - 133
9032 Wondelgem (Gent)
woensdag 30 oktober 2019 van 14:00 tot 16:00
Kookanje
€ 20,0
info@kookanje.be
www.kookanje.be
www.facebook.com/kookanje