HATHA Yoga 'Plus'

Omnisport en andere

Mogelijk is deze activiteit al gestart. Neem contact op met de organisator voor meer informatie.

In deze lessenreeks gaan we verder in op de basis van Hatha yoga, de lichaamshoudingen laten we verstillen en langer duren. We keren meer naar binnen. Via de bewuste waarneming van lichaam en ademhaling maken we het gehele wezen tot een object van meditatie. In deze lessen is ook ruimte voor meer gevorderde houdingen, ook een verdieping op het vlak van moedra’s , pranayama en banda’s komt aan ... Lees meer

In deze lessenreeks gaan we verder in op de basis van Hatha yoga, de lichaamshoudingen laten we verstillen en langer duren. We keren meer naar binnen. Via de bewuste waarneming van lichaam en ademhaling maken we het gehele wezen tot een object van meditatie.
In deze lessen is ook ruimte voor meer gevorderde houdingen, ook een verdieping op het vlak van moedra’s , pranayama en banda’s komt aan bod.
Hatha Yoga 'Plus’ is geschikt voor mensen die minstens één trimester yoga hebben gevolgd bij Centrum in Balans of die reeds een relevante ervaring hebben opgebouwd wat betreft Hatha Yoga. Reeks van 13 lessen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Centrum in Balans
Molenbergstraat 2
9340 Lede
Van 9 september 2019 tot 16 december 2019
Centrum in Balans
€ 130,0
info@centrum-inbalans.be
0497/899 670