Hatha Yoga in Kessel-Lo: Evenwicht op en naast de mat

Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport

Mogelijk is deze activiteit al gestart. Neem contact op met de organisator voor meer informatie.

Hatha Yoga is een eeuwenoude en toch springlevende vorm van yoga met ademhalingsoefeningen (pranayama), bijzondere lichaamshoudingen (asana's) en ontspanning (savasana). De lessen focussen op doordachte thema's, met aandacht voor de yogafilosofie, voor je lichamelijke kracht, geestelijk welbevinden en flexibiliteit. Zo kom je tot meer evenwicht, zowel op als naast de mat. Yoga is een ... Lees meer

Hatha Yoga is een eeuwenoude en toch springlevende vorm van yoga met ademhalingsoefeningen (pranayama), bijzondere lichaamshoudingen (asana's) en ontspanning (savasana). De lessen focussen op doordachte thema's, met aandacht voor de yogafilosofie, voor je lichamelijke kracht, geestelijk welbevinden en flexibiliteit. Zo kom je tot meer evenwicht, zowel op als naast de mat.

Yoga is een ontdekkingstocht waarvan je kunt genieten, een naar binnen gaan, een loslaten. Het helpt je je aandacht in het nu te houden, waardoor je rustiger en evenwichtiger door het leven kunt gaan. Je (her)ontdekt je eigen kracht én flexibiliteit.


Deze lessen zijn geschikt voor wie al wat yoga ervaring heeft. Wil je met yoga beginnen? Start dan met de beginnerscursus.
De lessen volgen de schoolkalender. Inschrijving per trimester.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Miriam van Gilse
Toon kaart Groepspraktijk CEL
Gemeentestraat 227
3010 Kessel-Lo (Leuven)
Van 7 januari 2020 tot 30 juni 2020 (di van 19:15 tot 20:30 van 20:45 tot 22:00,
Mangala
miriam@mangala.be
0477-408390
www.mangala.be