HATHA yoga 'Basic'

Omnisport en andere

Mogelijk is deze activiteit al gestart. Neem contact op met de organisator voor meer informatie.

Je lichaam en adem leren beheersen, dat zijn de belangrijkste pijlers van Hatha yoga. In elke les leer je op een laagdrempelige manier om je meer bewust te worden van je spieren, je lichaam en je geest. Het is de manier bij uitstek om je algemene conditie en je welbevinden naar een hoger peil te brengen. Ook wie gekweld wordt door stress, negatieve gedachten en slapeloosheid, kan veel baat ... Lees meer

Je lichaam en adem leren beheersen, dat zijn de belangrijkste pijlers van Hatha yoga.
In elke les leer je op een laagdrempelige manier om je meer bewust te worden van je spieren, je lichaam en je geest. Het is de manier bij uitstek om je algemene conditie en je welbevinden naar een hoger peil te brengen. Ook wie gekweld wordt door stress, negatieve gedachten en slapeloosheid, kan veel baat hebben bij deze lessen.
De lessen zijn thematisch opgebouwd en de kleinschaligheid van de groep geeft de kans tot een degelijke en persoonlijke begeleiding. Elke les bestaat uit een opwarming, verschillende series lichaamshoudingen en een diepe ontspanning op het einde.
Hatha yoga 'basic' is geschikt voor personen die geen of weinig ervaring hebben met Hatha-yoga of yoga in het algemeen. Reeks van twaalf lessen.
Er zijn 2 klassen: één op zaterdagvoormiddag en één op maandagavond.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Centrum in Balans
Molenbergstraat 2
9340 Lede
Van 6 januari 2020 tot 30 maart 2020
Centrum in Balans
€ 120,0
info@bartbelaen.be
0497/899 670