Handreflex-Avondreeks Jaartraining

Gezondheid en zorg

Net als voetreflexologie is handreflexologie een natuurlijke, eenvoudige en efficiënte therapie, die daarenboven het voordeel heeft dat ze heel toegankelijk is en dat je er geen speciaal materiaal voor nodig hebt. De basisidee ervan is dat het hele lichaam wordt weerspiegeld in de hand. Elk orgaan en elk lichaamsdeel is door energiestromen met een bepaalde plaats (reflexgebied) op de hand ... Lees meer

Net als voetreflexologie is handreflexologie een natuurlijke, eenvoudige en efficiënte therapie, die daarenboven het voordeel heeft dat ze heel toegankelijk is en dat je er geen speciaal materiaal voor nodig hebt.

De basisidee ervan is dat het hele lichaam wordt weerspiegeld in de hand. Elk orgaan en elk lichaamsdeel is door energiestromen met een bepaalde plaats (reflexgebied) op de hand verbonden. Het aanvoelen van een handreflexzone (pijnlijk of niet, hard of zacht, stromend of beschermd...) geeft aanwijzingen over de toestand elders in het lichaam, en door de reflexgebieden op de hand te masseren kunnen we ook de toestand van de ermee verbonden lichaamsdelen beïnvloeden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Reflexruimte
Tervuursesteenweg 295
3001 Heverlee (Leuven)
vrijdag 13 december 2019 van 19:00 tot 22:00
Oost West Centrum
€ 380,0
owc.be/programma/handreflex-jaartrain...
info@owc.be
+32 3 230 13 82