Handreflex-Avondreeks Jaartraining

Gezondheid en zorg

De basisidee ervan is dat het hele lichaam wordt weerspiegeld in de hand. Elk orgaan en elk lichaamsdeel is door energiestromen met een bepaalde plaats (reflexgebied) op de hand verbonden. Het aanvoelen van een handreflexzone (pijnlijk of niet, hard of zacht, stromend of beschermd...) geeft aanwijzingen over de toestand elders in het lichaam, en door de reflexgebieden op de hand te masseren ... Lees meer

De basisidee ervan is dat het hele lichaam wordt weerspiegeld in de hand. Elk orgaan en elk lichaamsdeel is door energiestromen met een bepaalde plaats (reflexgebied) op de hand verbonden. Het aanvoelen van een handreflexzone (pijnlijk of niet, hard of zacht, stromend of beschermd...) geeft aanwijzingen over de toestand elders in het lichaam, en door de reflexgebieden op de hand te masseren kunnen we ook de toestand van de ermee verbonden lichaamsdelen beïnvloeden.

In deze training leer je een ontspannende handmassage geven. Je leert de exacte ligging van de reflexzones en de verschillende behandeltechnieken meester te worden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Reflexruimte
Tervuursesteenweg 295
3001 Heverlee (Leuven)
vrijdag 6 december 2019 van 19:00 tot 22:00
Oost West Centrum
€ 380,0
owc.be/programma/handreflex-jaartrain...
info@owc.be
+32 230 13 82