GRIEKS KOKEN door Jota Sotiropoulou

Voeding

Grieks Erfgoed Maasland organiseert Griekse kooklessen. Schrijf je in en ontdek hoe je vers gerold filodeeg kan omtoveren in spanakopita en kotopita. Leer hoe je een traditionele Griekse boerensalade (choriatiki) maakt met overheerlijke keftedes (Griekse gehaktballetjes) en saganaki met feta. Elke avond worden er onder de enthousiaste leiding van Jota Sotiropoulou lekkere, traditionele Griekse ... Lees meer

Grieks Erfgoed Maasland organiseert Griekse kooklessen. Schrijf je in en ontdek hoe je vers gerold filodeeg kan omtoveren in spanakopita en kotopita. Leer hoe je een traditionele Griekse boerensalade (choriatiki) maakt met overheerlijke keftedes (Griekse gehaktballetjes) en saganaki met feta.

Elke avond worden er onder de enthousiaste leiding van Jota Sotiropoulou lekkere, traditionele Griekse gerechten klaargemaakt in de vorm van een voor- en hoofdgerecht. Om duimen en vingers af te likken!

data: 19 maart, 2 april en 30 april (3 donderdagen van 19.30 tot 22.30 uur)
prijs: 40 euro (incl. ingrediënten)
begeleiding: Jota Sotiropoulou i.s.m. Grieks Erfgoed Maasland
organisatie: Grieks Erfgoed Maasland en CC

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC Maasmechelen
Koninginnelaan 42
3630 Eisden
donderdag 19 maart 2020 van 19:30 tot 22:00
CC Maasmechelen
€ 40,0
www.ccmaasmechelen.be