Gratis initiatiecursus: Ecologisch in de badkamer

Creativiteit

Deze initiatiecursus is ideaal voor wie al bezig is met ecologie maar zich er verder in wil verdiepen. Het is ook perfect voor wie de eerste stap nog moet zetten maar graag een duwtje in de rug krijgt. Het is een gezellig eventje waarbij ik jullie advies en tips zal geven over hoe je ecologischer kan zijn. De focus wordt deze keer gelegd op de badkamer. Er is ook ruimte om elkaars ervaringen ... Lees meer

Deze initiatiecursus is ideaal voor wie al bezig is met ecologie maar zich er verder in wil verdiepen. Het is ook perfect voor wie de eerste stap nog moet zetten maar graag een duwtje in de rug krijgt.

Het is een gezellig eventje waarbij ik jullie advies en tips zal geven over hoe je ecologischer kan zijn. De focus wordt deze keer gelegd op de badkamer. Er is ook ruimte om elkaars ervaringen te delen omdat dit zeer inspirerend werkt. Je krijgt onder andere een antwoord op de vraag hoe je het plastiekverbruik in je badkamer vermindert en hoe je jezelf organiseert om bewuuste en plastiekvrije aankopen te doen.

Je maakt kennis met de ‘zero waste’ wereld in je badkamer zonder dat er druk op gelegd wordt en leert handige tips om langzaam aan je badkamer om te toveren tot een ecologisch paradijsje.

Thee en koekjes staan al klaar!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Atelier De Groene Stadshut
Ballaarstraat 18
2018 Antwerpen 18 (Antwerpen)
maandag 7 oktober 2019 van 00:00 tot 23:59
De Groene Stadshut
gratis
info@degroenestadshut.be
degroenestadshut.be/workshops/ecologi...
degroenestadshut.be/workshops/ecologi...