Gent van morgen - tentoonstelling Het Objectief

Samenleving

Op deze locatie vindt een groepstentoonstelling plaats - georganiseerd door Het Objectief met beeldend werk van Guillaume Van Moerkercke (tekening), Jelle Van Den Heede (collage), Francis Vanhee (mixed media), Hendrik Braet (foto), Sylvia Konior (foto), Gert De Backer (collage) en Joris Deleersnyder (foto). deze expositie is elke dag van de Gentse Feesten te bezichtigen in en rond ... Lees meer

Op deze locatie vindt een groepstentoonstelling plaats - georganiseerd door Het Objectief met beeldend werk van Guillaume Van Moerkercke (tekening), Jelle Van Den Heede (collage), Francis Vanhee (mixed media), Hendrik Braet (foto), Sylvia Konior (foto), Gert De Backer (collage) en Joris Deleersnyder (foto).
deze expositie is elke dag van de Gentse Feesten te bezichtigen in en rond Stadsbrouwerij Gruut en daagt haar voorbijgangers uit om even stil te staan bij de digitalisering van een stad en haar samenleving. met dit initiatief wil Het Objectief een offline platform bieden aan kunstenaars en een sneldraaiende maatschappij bewuster laten kijken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Brouwerij Gruut
Rembert Dodoensdreef 1
9000 Gent
Van vr 19 juli 2019 14:00 tot za 27 juli 2019 01:00
Het Objectief
gratis
info@hetobjectief.be