Fluistervaren en broekwandelen

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Mogelijk is deze activiteit al gestart. Neem contact op met de organisator voor meer informatie.

De blankaart is het ideale broed- en verblijfsgebied van diverse steltlopers (ruiters, scholekster, steltkluut, oeverloper, reigers, lepelaar,...) , van de bruine kiekendief, de roerdomp en verschillende kleine zangvogels, die rietland als hun uitverkoren terrein beschouwen. In de periode tussen 15 juni en 15 september is er elke woensdag om 14u30 en elke vrijdag om 18u een  vaartocht met een ... Lees meer

De blankaart is het ideale broed- en verblijfsgebied van diverse steltlopers (ruiters, scholekster, steltkluut, oeverloper, reigers, lepelaar,...) , van de bruine kiekendief, de roerdomp en verschillende kleine zangvogels, die rietland als hun uitverkoren terrein beschouwen.
In de periode tussen 15 juni en 15 september is er elke woensdag om 14u30 en elke vrijdag om 18u een  vaartocht met een fluisterboot op de Blankaartvijver met aansluitend een wandeling in het natuurgebied. De hele activiteit wordt begeleid door een ervaren natuurgids.

Onderweg is een bezoek mogelijk aan een ijshoeve voor een versnapering.

Inchrijven vooraf is noodzakelijk wegens het beperkt aantal plaatsen op de boot. Er kunnen maximaal 50 personen per activiteit inschrijven. Inschrijven kan enkel telefonisch op het nr.: 051/545948 elke dag tussen 13u30 en 17u30.

Leden natuurpunt: gratis
Niet-leden: 3,5 €/per persoon met een maximum van 7€ per gezin. De betaling gebeurt ter plaatse.

Toon kaart Provinciaal Bezoekerscentrum De Blankaart
Iepersteenweg 56
8600 Diksmuide
van 03/07/19 tot 15/09/19
Natuurpunt IJzervallei
devlieghere.denys@skynet.be
www.natuurpunt.be/agenda/fluistervare...