Filosofiecafé

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Zingeving, filosofie en religie

Wil je op een originele manier kennismaken met filosofie? Neem deel aan een gesprek en onderzoek mee een filosofische vraag. Verwacht geen duidelijk antwoord: het gaat om de denkoefening, het bewust worden van overtuigingen en redeneringen.  Wil je op een originele manier kennismaken met filosofie? Neem deel aan een gesprek en onderzoek mee een filosofische vraag. Verwacht geen duidelijk ... Lees meer

Wil je op een originele manier kennismaken met filosofie? Neem deel aan een gesprek en onderzoek mee een filosofische vraag. Verwacht geen duidelijk antwoord: het gaat om de denkoefening, het bewust worden van overtuigingen en redeneringen. 

Wil je op een originele manier kennismaken met filosofie? Neem deel aan een gesprek en onderzoek mee een filosofische vraag. Verwacht geen duidelijk antwoord: het gaat om de denkoefening, het bewust worden van overtuigingen en redeneringen. We dagen je uit om zorgvuldig te formuleren, te argumenteren, te luisteren en vragen te stellen. De begeleider speelt de rol van Socrates: door vragen te stellen zet hij aan tot nadenken en zorgt hij voor evenwicht tussen filosofische diepgang en ontspannen gesprek. 

In samenwerking met Bibliotheek Denderleeuw, Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw

Alex Klijn
Toon kaart Bibliotheek Denderleeuw
Vrijheidsstraat 11
9470 Denderleeuw
do 14/11/19 van 19:30 tot 22:00
Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw
gratis
Inschrijven
info@vormingplus-vlad.be
09 330 21 30