Filosofiecafé

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Zingeving, filosofie en religie

Het Filocafé wordt ondersteund door een ervaren gespreksbegeleider. Uitgangspunt zijn filosofische vragen en gebeurtenissen die jou bezighouden: hoe vrij is onze huidige samenleving? Bestaan er slechte mensen? Hoe weet je wat je weet? Iedereen is welkom om mee te filosoferen of te luisteren. De Filocafés zijn intussen traditie geworden. Het zijn bijeenkomsten, waarbij allerlei mensen ... Lees meer

Het Filocafé wordt ondersteund door een ervaren gespreksbegeleider. Uitgangspunt zijn filosofische vragen en gebeurtenissen die jou bezighouden: hoe vrij is onze huidige samenleving? Bestaan er slechte mensen? Hoe weet je wat je weet? Iedereen is welkom om mee te filosoferen of te luisteren.

De Filocafés zijn intussen traditie geworden. Het zijn bijeenkomsten, waarbij allerlei mensen verzamelen die zich bereidwillig en enthousiast aan een filosofisch avontuur willen wagen. Samen trachten we een zoekende en open dialoog te voeren rond een zelfgekozen filosofische kwestie. We gaan dieper in op gedachten, meningen en overtuigingen. Het Filocafé wordt ondersteund door een ervaren gespreksbegeleider. Uitgangspunt zijn filosofische vragen en gebeurtenissen die jou bezighouden: hoe vrij is onze huidige samenleving? Bestaan er slechte mensen? Hoe weet je wat je weet? Iedereen is welkom om mee te filosoferen of te luisteren.

In samenwerking met Route 42, Stadsbibliotheek Zottegem, Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw

Alex Klijn
Toon kaart Stadsbibliotheek Zottegem
Kasteel van Egmont, Heldenlaan
9620 Zottegem
ma 26/08/19 van 19:30 tot 22:00
Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw
gratis
Inschrijven
info@vormingplus-vlad.be
09 330 21 30