Feestwandeling: 25 jaar bezoekerscentrum en einde Europees Life-project

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Op zondag 1 december nodigen wij u van harte uit op een feestwandeling. Het bezoekerscentrum bestaat 25 jaar en het Europees Life-project wordt  beeindigd. We starten om 14u en eindigen rond 16u30 Centraal in de Uitkerkse polder bevindt zichhet bezoekescentrum. Bezoekers zijn er het hele jaar welkom. Je ontdekt hier een permanente tentoonstelling over de natuur in het gebied, er is een ... Lees meer

Op zondag 1 december nodigen wij u van harte uit op een feestwandeling. Het bezoekerscentrum bestaat 25 jaar en het Europees Life-project wordt  beeindigd.

We starten om 14u en eindigen rond 16u30

Centraal in de Uitkerkse polder bevindt zichhet bezoekescentrum. Bezoekers zijn er het hele jaar welkom. Je ontdekt hier een permanente tentoonstelling over de natuur in het gebied, er is een bibliotheek en je kan er gezellig keuvelen bij een drankje of aan de vijver verpozen op een bank. Vanuit het centrum worden wandelingen en activiteiten georganiseerd.

Het LIFE- natuurfonds van de Europese Unie heeft een belangrijke financiële bijdrage geleverd voor de Uitkerkse Polder. Zonder het Europees LIFE-project was het herstellen van de natuur in de Uitkerkse Polder wellicht niet mogelijk geweest.

Bij deze wandeling zijn honden niet toegelaten en vergeet je verrekijker en  wandelschoenen of laarzen niet.

Toon kaart Bezoekerscentrum Uitkerkse Polder
Kuiperscheeweg 20
8370 Blankenberge
zo 01/12/19 van 14:00 tot 16:30
Natuurpunt Blankenberge
uitkerksepolder@natuurpunt.be
050/429040
www.natuurpunt.be/agenda/feestwandeli...