Feestelijk vegetarisch - Volzet

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Voeding

Van hapje tot dessert, samen toveren we een feestelijk vegetarisch menu op tafel. Wat de pot zal schaffen? Mens-, milieu- en diervriendelijke ingrediënten, bij voorkeur seizoensgebonden en lokaal. Om de sfeer er al in te brengen, verorberen we samen de gemaakte gerechten. Wil je het ook tijdens de feestdagen gezond en duurzaam houden? Kom hier dan inspiratie opdoen. Van hapje tot dessert, ... Lees meer

Van hapje tot dessert, samen toveren we een feestelijk vegetarisch menu op tafel. Wat de pot zal schaffen? Mens-, milieu- en diervriendelijke ingrediënten, bij voorkeur seizoensgebonden en lokaal. Om de sfeer er al in te brengen, verorberen we samen de gemaakte gerechten.

Wil je het ook tijdens de feestdagen gezond en duurzaam houden? Kom hier dan inspiratie opdoen. Van hapje tot dessert, samen toveren we een feestelijk vegetarisch menu op tafel. Wat de pot zal schaffen? Mens-, milieu- en diervriendelijke ingrediënten, bij voorkeur seizoensgebonden en lokaal. Bereid je voor op gerechten met net dat ietsje meer, waarmee je het oude jaar in stijl kan uitzwaaien en het nieuwe voldaan zal inzetten. Je gasten, al dan niet vegetariërs, zullen verrast zijn. Om de sfeer er al in te brengen verorberen we samen de gemaakte gerechten.  

In samenwerking met De Goede Zaak, Lokaal Dienstencentrum De Merelaar

Pieter Lapeire
Toon kaart Lokaal Dienstencentrum De Merelaar
Poelstraat 37
9820 Merelbeke
do 05/12/19 van 13:45 tot 16:45
Vormingplus Gent-Eeklo
€ 27,0
Inschrijven
info.gent.eeklo@vormingplus.be
09 2242265