Expo 'Oude liefde. Zorgen voor erfgoed'

Geschiedenis

Mogelijk is deze activiteit al gestart. Neem contact op met de organisator voor meer informatie.

‘Oude liefde’ is een interactieve expo over zorgen voor onroerend, varend en archeologisch erfgoed. Oude liefde… roest niet. Erfgoed daarentegen is kwetsbaar. Hoe maak je een dak bereikbaar? Hoe hou je een oude molen in stand? Wat doe je met een kerk die niet meer gebruikt wordt? Een boot op het droge bewaren, kan dat? En hoe houdt een archeoloog overzicht? Samen in het harnas voor erfgoed! ... Lees meer

‘Oude liefde’ is een interactieve expo over zorgen voor onroerend, varend en archeologisch erfgoed. Oude liefde… roest niet. Erfgoed daarentegen is kwetsbaar. Hoe maak je een dak bereikbaar? Hoe hou je een oude molen in stand? Wat doe je met een kerk die niet meer gebruikt wordt? Een boot op het droge bewaren, kan dat? En hoe houdt een archeoloog overzicht? Samen in het harnas voor erfgoed!
Terwijl de volwassenen genieten van de expo, kunnen de kinderen in de huid kruipen van archeoloog, erfgoedmedewerker of monumtenwachter. (zie Oude liefde ZKT jonge redder (m/v/x))

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Provinciaal Erfgoedcentrum Ename
Lotharingenstraat 1
9700 Ename
Van 23 juni 2017 tot 9 september 2018 (do van 10:00 tot 17:00, vr van 10:00 tot 17:00, za van 10:00 tot 17:00, zo van 10:00 tot 17:00)
Provincie Oost-Vlaanderen
gratis
erfgoedcentrum@oost-vlaanderen.be
055 30 03 44
www.oost-vlaanderen.be/oudeliefde
www.uitinvlaanderen.be/agenda/e/oude-...