Domingo Latino

Stijl en salondansen

Mogelijk is deze activiteit al gestart. Neem contact op met de organisator voor meer informatie.

La Tentation opent elke zondag, tussen 18 en 00.30u, haar deuren. Het doel van dit project is de diversiteit van de verschillende latino dansdisciplines te promoten en mensen rond eenzelfde plezier te verenigen. Op het programma staan twee uur dansles (salsa, bachata, Kizomba, Chachacha, Lady's styling Salsa & Bachata) en daarna maken we plaats op de dansvloer voor een dansavond ! De beste Djs ... Lees meer

La Tentation opent elke zondag, tussen 18 en 00.30u, haar deuren. Het doel van dit project is de diversiteit van de verschillende latino dansdisciplines te promoten en mensen rond eenzelfde plezier te verenigen. Op het programma staan twee uur dansles (salsa, bachata, Kizomba, Chachacha, Lady's styling Salsa & Bachata) en daarna maken we plaats op de dansvloer voor een dansavond !
De beste Djs van latinomuziek staan ter beschikking om u te laten zwieren in de hoofdzaal van La Tentation. Toon uw danspassen en –figuren en geniet van enkele cocktails om je week in schoonheid te eindigen.

Toon kaart La Tentation
Lakensestr. 28
1000 Brussel
van 30/06/19 tot 28/06/20
La Tentation
€ 10,0
info@latentation.be
www.latentation.be