Digitaal Café

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Computer en techniek

In het Digitaal Café leren we samen beter met de tablet of Ipad werken. De begeleider geeft een korte demonstratie en daarna ga je in kleine groepjes aan de slag om een opdracht tot een goed einde te brengen. Dit Digitaal Café gaat over apps die je kunnen helpen om een korte uitstap te plannen of die je terplaatse bijstaan. We demonstreren drie apps, daarna is het aan jou! In het Digitaal Café ... Lees meer

In het Digitaal Café leren we samen beter met de tablet of Ipad werken. De begeleider geeft een korte demonstratie en daarna ga je in kleine groepjes aan de slag om een opdracht tot een goed einde te brengen. Dit Digitaal Café gaat over apps die je kunnen helpen om een korte uitstap te plannen of die je terplaatse bijstaan. We demonstreren drie apps, daarna is het aan jou!

In het Digitaal Café leren we samen beter met de tablet of Ipad werken. De begeleider geeft een korte demonstratie en daarna ga je in kleine groepjes aan de slag om een opdracht tot een goed einde te brengen. Je kan natuurlijk altijd beroep doen op mekaar, het internet en de begeleider. Dit Digitaal Café gaat over apps die je kunnen helpen om een korte uitstap te plannen of die je terplaatse kunnen bijstaan. Bijvoorbeeld: apps om je weg te vinden in een stad, om een restaurant te vinden of - wie weet - om het weer te voorspellen... We demonstreren drie apps, daarna is het aan jou!

Georganiseerd door Bibliotheek Oudenaarde, LDC De Vesting, Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw

Stefaan Van der Biest
Toon kaart Bibliotheek Oudenaarde
Markt 35
9700 Oudenaarde
di 23/04/19 van 09:30 tot 12:00
Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw
€ 5,0
Inschrijven
info@vormingplus-vlad.be
09 330 21 30