Digistatie | Het nieuwe reizen

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Computer en techniek

Reizen kan tegenwoordig helemaal op eigen tempo en volgens je eigen voorkeuren, met tal van digitale informatiebronnen en toepassingen. We overlopen een volledige reis: van de voorbereiding tot de vakantieherinneringen achteraf. Hoe vergelijk je best verschillende vluchten? Hoe vind verborgen adresjes? Wat zijn alternatieve manieren om te reizen, en hoe kan het internet je daarbij helpen? ... Lees meer

Reizen kan tegenwoordig helemaal op eigen tempo en volgens je eigen voorkeuren, met tal van digitale informatiebronnen en toepassingen. We overlopen een volledige reis: van de voorbereiding tot de vakantieherinneringen achteraf. Hoe vergelijk je best verschillende vluchten? Hoe vind verborgen adresjes? Wat zijn alternatieve manieren om te reizen, en hoe kan het internet je daarbij helpen?

Reizen kan je tegenwoordig helemaal op eigen tempo en volgens je eigen voorkeuren, met behulp van tal van digitale informatiebronnen en toepassingen. We overlopen een volledige reis: van de voorbereiding tot de vakantieherinneringen achteraf. Je krijgt onderweg uitgebreid tips om je reis helemaal te plannen zoals jij verkiest. Hoe vergelijk ik best verschillende vluchten? Hoe vind ik ter plaatse info over verborgen adresjes? Wat zijn alternatieve manieren om te reizen, en hoe kan het internet mij daarbij helpen? Voor deze workshop is geen voorkennis nodig, enkel veel reiskriebels!

In samenwerking met Bibliotheek Zomergem

Pieter Duysburgh
Toon kaart Bibliotheek Zomergem
Den Boer 15
9930 Zomergem
ma 03/02/20 van 19:30 tot 21:30
Vormingplus Gent-Eeklo
€ 10,0
Inschrijven
info.gent.eeklo@vormingplus.be
09 2242265