Digistatie | Het nieuwe reizen - Geannuleerd

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Computer en techniek

Reizen kan vandaag helemaal op eigen tempo en volgens eigen voorkeuren, met behulp van tal van digitale informatiebronnen en toepassingen. We overlopen een volledige reis: van de voorbereiding tot de vakantieherinneringen achteraf. Je krijgt onderweg uitgebreid tips om je reis helemaal te plannen zoals jij verkiest. Reizen kan je tegenwoordig helemaal op eigen tempo en volgens je eigen ... Lees meer

Reizen kan vandaag helemaal op eigen tempo en volgens eigen voorkeuren, met behulp van tal van digitale informatiebronnen en toepassingen. We overlopen een volledige reis: van de voorbereiding tot de vakantieherinneringen achteraf. Je krijgt onderweg uitgebreid tips om je reis helemaal te plannen zoals jij verkiest.

Reizen kan je tegenwoordig helemaal op eigen tempo en volgens je eigen voorkeuren, met behulp van tal van digitale informatiebronnen en toepassingen. We overlopen een volledige reis: van de voorbereiding tot de vakantieherinneringen achteraf. Je krijgt onderweg uitgebreid tips om je reis helemaal te plannen zoals jij verkiest. Hoe vergelijk ik best verschillende vluchten? Hoe vind ik ter plaatse info over verborgen adresjes? Wat zijn alternatieve manieren om te reizen, en hoe kan het internet mij daarbij helpen? Voor deze workshop is geen voorkennis nodig, enkel veel reiskriebels!

In samenwerking met Lokaal Dienstencentrum 't Fazantenhof

Pieter Duysburgh
Toon kaart Lokaal Dienstencentrum 't Fazantenhof
Bosdreef 5C
9080 Lochristi
vrij 27/03/20 van 10:00 tot 12:00
Vormingplus Gent-Eeklo
€ 10,0
Inschrijven
info.gent.eeklo@vormingplus.be
09 2242265