Digistatie | Gratis en degelijke software

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Computer en techniek

Voor elke computertoepassing bestaat er wel een gratis alternatief. Maar is gratis software ook degelijk? Niet altijd. In deze lezing geven we een overzicht van kwalitatieve gratis software. We focussen hierbij op vrije software of opensourcesoftware. We overlopen de alternatieven voor beveiliging, internet en e-mail. Ook andere kwalitatieve, gratis pakketten en programma's komen aan bod. Voor ... Lees meer

Voor elke computertoepassing bestaat er wel een gratis alternatief. Maar is gratis software ook degelijk? Niet altijd. In deze lezing geven we een overzicht van kwalitatieve gratis software. We focussen hierbij op vrije software of opensourcesoftware. We overlopen de alternatieven voor beveiliging, internet en e-mail. Ook andere kwalitatieve, gratis pakketten en programma's komen aan bod.

Voor elke computertoepassing bestaat er wel een gratis alternatief. Maar is gratis software ook degelijk? Niet altijd. Soms gaat het om minderwaardige en schadelijke versies van een betalend pakket. Er zitten echter ook pareltjes tussen. In deze lezing geven we een overzicht van kwalitatieve gratis software. We focussen hierbij op vrije software of opensourcesoftware. We overlopen de gratis alternatieven voor beveiliging, internet en e-mail. Ook andere kwalitatieve, gratis pakketten en programma's komen aan bod. Het tweede uur is voorbehouden voor jouw vragen over dit onderwerp.

In samenwerking met Bibliotheek Waarschoot

Carina Gülcher
Toon kaart Bibliotheek Waarschoot
Nieuwstraat 6
9950 Waarschoot
do 19/03/20 van 19:30 tot 21:30
Vormingplus Gent-Eeklo
€ 10,0
Inschrijven
info.gent.eeklo@vormingplus.be
09 2242265