Digicafé: Digitaal communiceren

Wetenschap

Maandelijks organiseert de bib een digicafé op donderdagavond. Het digicafé wordt begeleid door 2 vrijwilligers. Elk digicafé is gewijd aan een bepaald onderwerp dat eerst kort uitgelegd wordt. Daarna is er mogelijkheid om vragen te stellen en eventueel te oefenen. Ook vragen die niet tot het onderwerp van de avond behoren kunnen gesteld worden. In november bekijken we de mogelijkheden van ... Lees meer

Maandelijks organiseert de bib een digicafé op donderdagavond. Het digicafé wordt begeleid door 2 vrijwilligers. Elk digicafé is gewijd aan een bepaald onderwerp dat eerst kort uitgelegd wordt. Daarna is er mogelijkheid om vragen te stellen en eventueel te oefenen. Ook vragen die niet tot het onderwerp van de avond behoren kunnen gesteld worden.
In november bekijken we de mogelijkheden van digitaal communiceren. Facebook, Skype Whatsapp, Messenger, Twitter en andere communicatiemiddelen komen aan bod. Opgelet: vanaf september is het digicafé verhuisd naar de Raadzaal van het Gemeentehuis. Voorkennis is niet vereist!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Gemeentehuis - raadzaal
Hoogstraat 41
9450 Haaltert
donderdag 21 november 2019 van 19:30 tot 21:30
Bibliotheek Haaltert
gratis
bibliotheek@haaltert.be
053 85 86 60