Demonstratie Skype

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Computer en techniek

Gratis videogesprekken voeren met je smartphone is helemaal ingeburgerd! Bovendien werkt het allemaal vrij eenvoudig en is de app gratis te downloaden. Hoe kan je Skype installeren en wat heb je nodig? Hoe kan je Skype gebruiken om te telefoneren, maar ook om te chatten, bestanden te versturen, een videogesprek te voeren, …? Gratis videogesprekken voeren met je smartphone is helemaal ... Lees meer

Gratis videogesprekken voeren met je smartphone is helemaal ingeburgerd! Bovendien werkt het allemaal vrij eenvoudig en is de app gratis te downloaden. Hoe kan je Skype installeren en wat heb je nodig? Hoe kan je Skype gebruiken om te telefoneren, maar ook om te chatten, bestanden te versturen, een videogesprek te voeren, …?

Gratis videogesprekken voeren met je smartphone is helemaal ingeburgerd! De toepassing is vrij eenvoudig en de app is gratis te downloaden. Hoe werkt het? Hoe kan je Skype installeren en wat heb je nodig? Hoe kan je Skype gebruiken om te telefoneren, te chatten, bestanden te versturen, een videogesprek te voeren, …? Tijdens deze demonstratie kom je er meer over te weten.

Georganiseerd door Bibliotheek Geraardsbergen, Route 42, Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw

Kevin Descheemaeker
Toon kaart Bibliotheek Geraardsbergen
Gasthuisstraat 28
9500 Geraardsbergen
di 21/05/19 van 19:30 tot 22:00
Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw
€ 12,0
Inschrijven
info@vormingplus-vlad.be
09 330 21 30