Demonstratie Facebook

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Computer en techniek

Over Facebook is al veel inkt gevloeid. De berichtgeving erover is op zijn zachts gezegd niet altijd positief. Tijdens deze informatiesessie bekijken we wat Facebook eigenlijk is, wat je er wel en niet mee kan doen en of je privacy er niet onder lijdt. Over Facebook is al veel inkt gevloeid. De berichtgeving erover is op zijn zachts gezegd niet altijd positief. Maar hoe zit dat nu eigenlijk? ... Lees meer

Over Facebook is al veel inkt gevloeid. De berichtgeving erover is op zijn zachts gezegd niet altijd positief. Tijdens deze informatiesessie bekijken we wat Facebook eigenlijk is, wat je er wel en niet mee kan doen en of je privacy er niet onder lijdt.

Over Facebook is al veel inkt gevloeid. De berichtgeving erover is op zijn zachts gezegd niet altijd positief. Maar hoe zit dat nu eigenlijk? Is Facebook echt de doodsteek voor een goed gesprek met vrienden? Of is het net een kans voor mensen die eenzaam zijn? Praten jongeren nog met elkaar of tokkelen ze liever op hun smartphone? En zijn Facebookvrienden ook échte vrienden? Tijdens deze informatiesessie bekijken we wat Facebook eigenlijk is, wat je er wel en niet mee kan doen en of je privacy er niet onder lijdt.

Georganiseerd door Bibliotheek Lierde, Route 42, Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw

Kevin Descheemaeker
Toon kaart Bibliotheek Lierde
Kartuizerstraat 4
9572 Sint-Martens-Lierde
ma 29/04/19 van 19:30 tot 22:00
Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw
€ 12,0
Inschrijven
info@vormingplus-vlad.be
09 330 21 30