De natuurlijke vegetarische keuken - Volzet

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Voeding

Vegetarisch eten is niet alleen gezonder, het is ook beter voor het milieu en het klimaat. In deze reeks leer je heel wat nieuwe producten kennen en leer je op een bewustere manier naar voeding kijken. Je leert eenvoudige en toegankelijke gerechten klaarmaken die volwaardig en verzadigend zijn. De recepten zijn geschikt voor dagelijks gebruik en voor gezinnen met kinderen. Zowel voor beginners ... Lees meer

Vegetarisch eten is niet alleen gezonder, het is ook beter voor het milieu en het klimaat. In deze reeks leer je heel wat nieuwe producten kennen en leer je op een bewustere manier naar voeding kijken. Je leert eenvoudige en toegankelijke gerechten klaarmaken die volwaardig en verzadigend zijn. De recepten zijn geschikt voor dagelijks gebruik en voor gezinnen met kinderen. Zowel voor beginners als

Vegetarisch eten is niet alleen gezonder, het is ook beter voor het milieu en het klimaat. In deze reeks leer je heel wat nieuwe producten kennen en je leert op een bewustere manier naar voeding kijken. Je leert eenvoudige en toegankelijke gerechten klaarmaken die volwaardig en verzadigend zijn. Je leert werken met seizoensgebonden ingrediënten, diverse granen, plantaardige eiwitten en oliën, een waaier aan verse en gedroogde kruiden en specerijen en ook natuurlijke zoetmiddelen. De recepten zijn geschikt voor dagelijks gebruik en voor gezinnen met kinderen. Deze reeks is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

In samenwerking met De Zonnekeuken, Lokaal Dienstencentrum De Merelaar

Peter Vandermeersch
Toon kaart Lokaal Dienstencentrum De Merelaar
Poelstraat 37
9820 Merelbeke
di 03/03/20 van 14:00 tot 17:00 di 10/03/20 van 14:00 tot 17:00
Vormingplus Gent-Eeklo
€ 71,0
Inschrijven
info.gent.eeklo@vormingplus.be
09 2242265