De Kast Van Nele Bauwens

Literatuur

Nele Bauwens duikt in de collectie boeken, cd’s en films van Bib De Poort en vult een kast met haar favorieten. Ben jij ook benieuwd? Kom dan zeker naar de luisteravond waar zij haar top 10 voorstelt. Snuister jij ook zo graag in de platen- of boekenkast van een ander? Ben je benieuwd waar iemand zijn inspiratie vandaan haalt of wat zij graag luistert, kijkt of leest? Ditmaal is Nele Bauwens ... Lees meer

Nele Bauwens duikt in de collectie boeken, cd’s en films van Bib De Poort en vult een kast met haar favorieten. Ben jij ook benieuwd? Kom dan zeker naar de luisteravond waar zij haar top 10 voorstelt.

Snuister jij ook zo graag in de platen- of boekenkast van een ander? Ben je benieuwd waar iemand zijn inspiratie vandaan haalt of wat zij graag luistert, kijkt of leest?

Ditmaal is Nele Bauwens aan de beurt: actrice, cabaretière en zangeres. Je kent haar ongetwijfeld van haar acteerprestaties in Vlaamse televisieseries en als zangeres. Sinds 2017 bombardeert ze Vlaanderen met haar buitengewoon persoonlijke cabaretshow 'Wat een geluk'. Daarnaast is zij ook gewoon Berchemnaar en zijn we heel benieuwd welke werken in haar kast zitten. 

Nele Bauwens
Bibliotheek De Poort
Willem Van Laarstraat 15
2600 Berchem
donderdag 23 mei 2019om 20:00
Bib De Poort
gratis
Inschrijven
www.ccbe.be/nl/event/58385/de-kast-va...