Dans- en bewegingslessen

Kunst en kunsteducatie

Mogelijk is deze activiteit al gestart. Neem contact op met de organisator voor meer informatie.

Dansstudio Crescendo staat meer dan 12 jaar voor kwalitatief en betaalbaar dansonderwijs in Bree en Meeuwen-Gruitrode. We bieden dans en beweging aan voor alle leeftijden: peuter- en kleuterdans, kleuterballet, klassiek ballet (RAD), pointes, modern, jazz, urban, kidsdance, pilates, bootybarre, circus, musical,… Onze dansstudio staat open voor hobbydansers, maar ook voor dansers die een echte ... Lees meer

Dansstudio Crescendo staat meer dan 12 jaar voor kwalitatief en betaalbaar dansonderwijs in Bree en Meeuwen-Gruitrode.

We bieden dans en beweging aan voor alle leeftijden: peuter- en kleuterdans, kleuterballet, klassiek ballet (RAD), pointes, modern, jazz, urban, kidsdance, pilates, bootybarre, circus, musical,…

Onze dansstudio staat open voor hobbydansers, maar ook voor dansers die een echte passie voor dans hebben en hier intensief mee bezig willen zijn.
Ons ruim dansaanbod wordt gegeven door gediplomeerde en ervaren docenten. Kwaliteit en dansplezier zijn dan ook de twee voornaamste kenmerken die we binnen onze school willen uitdragen.

De leerlingen kunnen jaarlijks deelnemen aan dansvoorstellingen, wedstrijden en balletexamens (RAD) en worden zo gestimuleerd in hun dansontwikkeling.
Onze extra gemotiveerde en getalenteerde dansers kunnen op basis van selectie aansluiten bij onze wedstrijdteams, en kunnen ook individuele begeleiding krijgen.

Dansstudio Crescendo is een energieke dansschool
met voor ieder wat wils!
We hopen u te mogen ontmoeten op een van onze activiteiten, zodat ook u kan delen in onze liefde voor dans!


Dansende groetjes,

Elfi Van Bergen en het Dansstudio Crescendo-team

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Dansstudio Crescendo
'T Hasseltkiezel 19
3960 Bree
Van 1 januari 2017 tot 1 januari 2019
Dansstudio Crescendo
Info@dansstudiocrescendo.be
0472240439
Www.dansstudiocrescendo.be