Daguitstap: hedendaagse kunst in Hasselt

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Kunst en kunsteducatie

Kom mee op ontdekkingstocht door Hasselt! We gaan op pad langs plekken in de stad waar je moderne kunst kan vinden. Het is geen wandeling met gids, maar wel een wandeling waarbij we in gesprek gaan over wat we zien. We bezoeken Z33, Krieg en nog enkele andere kunstzinnige delen van Hasselt. Dit is een activiteit van het CultuurCafé. Kom mee op ontdekkingstocht door Hasselt! We gaan op pad ... Lees meer

Kom mee op ontdekkingstocht door Hasselt! We gaan op pad langs plekken in de stad waar je moderne kunst kan vinden. Het is geen wandeling met gids, maar wel een wandeling waarbij we in gesprek gaan over wat we zien. We bezoeken Z33, Krieg en nog enkele andere kunstzinnige delen van Hasselt. Dit is een activiteit van het CultuurCafé.

Kom mee op ontdekkingstocht door Hasselt! We gaan op pad langs plekken in de stad waar je moderne kunst kan vinden. Het is geen wandeling met gids, maar wel een wandeling waarbij we in gesprek gaan over wat we zien. We bezoeken het Z33, Krieg en nog enkele andere kunstzinnige delen van Hasselt. Dit is een activiteit van het CultuurCafé.

Eddy Beuten, Mieke Vanoppen
Toon kaart Cultuurcentrum Hasselt
Kunstlaan 5
3500 Hasselt
vrij 27/03/20 van 10:00 tot 16:00
Vormingplus Limburg vzw
gratis
Inschrijven
info@vormingpluslimburg.be
011/56.01.00